Google Premier Partner

Een grondige analyse, een strakke prognose – en in veel gevallen een kans op forse winst – dat is wat je van ons mag verwachten. Yellowgrape heeft de hoogst haalbare premier partner badge met certificeringen op alle specialisaties. Daarnaast schept de Premium Partner-status een grotere betrokkenheid en kennisdeling in onze nauwe samenwerking met Google.

Google Premier Partner badge

De expertises waar je als bureau een Google Premier partner status kunt verdienen, worden o.a. beoordeeld aan de hand van kwaliteit van de campagnes, toepassing van nieuwe features en ervaring met de verschillende mogelijkheden. Yellowgrape heeft op alle expertises een premier partner status.

Search Advertising

Ondersteuning met advertenties te maken en te optimaliseren die worden weergegeven op Google Zoeken. Tevens kunnen we advies geven over zoekwoordstrategieën en budgetplanning.

Display Advertising

Ondersteuning en expertise bij aantrekkelijke visuele advertenties opmaken waarmee je potentiële klanten kunt bereiken op ruim twee miljoen websites en in 650.000 apps.

Mobile Advertising

Specialisme in mobiele advertenties en helpen contact te maken met potentiële klanten op mobiele apparaten via tekst- beeld- video- en HTML5-advertenties.

Video Advertising

Implementatie en optimalisatie van jouw videoadvertentiecampagnes op YouTube? Wij bieden je graag ons expertise hierin.

Shopping Advertising

Producten op Google Zoeken plaatsen, jouw voorraad op Merchant Center instellen en Google Shopping-campagnes opmaken.

Meer weten over onze aanpak?

Deze specialisten helpen je graag!

Johan Smits

Désirée Brussel

Rogier Leusink